• на 4 особи

  • Час підготовки:

  • 10 хвилин

  • Час приготування:

  • 20 хвилин

Інгредієнти:

  • 600 г печінки кролика
  • 20 шт помідорів черрі
  • 2 цибулини-шалот
  • 2 зубчики часнику
  • 30 мл оливкової олії
  • 1 ст ложка соусу Вустершир
  • 1 ст ложка соєвого соусу
  • 1 чайна ложка бальзамічного оцту
  • 10 гілочок петрушки
  • сіль
  • паприка
  • кедрові горіхи за смаком

Приготування:

Порізати петрушку. Помідори черрі розрізати на чотири частини.

Очистити і нарізати цибулю-шалот і часник.

Нагріти трохи олії в сковороді, додати часник, цибулю-шалот і обсмажити до золотистого кольору. Додати помідори черрі, петрушку, соус Вустершир, соєвий соус і паприку.

Обсмажити печінку в невеликій кількості олії протягом 3 хвилин. Посолити.

Викласти готову печінку на листя салату і приправити бальзамічним оцтом. Зверху полити соусом з помідорами чері. Додати трохи кедрових горіхів.

Інші Рецепти