• на 3 особи

  • Час підготовки:

  • 45 хвилин

  • Час приготування:

  • 1 година 15 хвилин

Гомілка Індика

Інгредієнти:

  • 1 стегно індички
  • 1 банка зелених оливок без кісточок
  • 1 маленька банка консервованих помідорів у власному соку
  • 1 маленька банка печериць
  • 1 кубик овочевого бульйону
  • 100г  грудинки, порізаної кубиками
  • 3 або 4 морквини
  • 1 цибуля-шалот
  • 1 цибулина
  • 1 маленький зубчик часнику
  • Сіль, перець
  • рослинна олія
  • приправа «Прованські трави»

Приготування:

  1. Очистити моркву, цибулю і маленький зубчик часнику.
  2. Нарізати моркву кружечками та порізати цибулю.
  3. Розрізати навпіл часник. Покласти всі продукти в окремі контейнери, не змішуючи їх між собою.
  4. Зняти із стегна індички шкіру, натерти його сіллю та перцем .
  5. У каструлю налити невелику кількість оливкової олії і обсмажити стегно з кожного боку. Після того, як воно стане золотисто-коричневого кольору, вийняти з каструлі і відкласти в сторону. Обсмажити цибулю і моркву.
  6. 6 Додати оливки, нарізані помідори у власному соку, кубик овочевого бульйону і невелику кількість води. Покласти приправу «Прованські трави».
  7. Покласти стегно індички в соус і тушкувати на слабкому вогні протягом 35 хвилин, перевертаючи час від часу.

Це базовий рецепт. При бажанні можна   додати гриби і бекон порізаний кубиками.

Рекомендується подавати з рисом басматі.

Інші Рецепти