• на 4 особи

  • Час підготовки:

  • 5 хвилин

  • Час приготування:

  • 35 хвилин

Спинка Кролика

Інгредієнти:

  • 1 спинка кролика, порізана на шматочки
  • 4 скибочки сиров’яленої шинки
  • 2 гілочки естрагону
  • 1 стакан білого вина
  • 1 кубик курячого бульйону
  • 1 ст ложка вершків

Приготування:

Кожен шматочок спинки кролика загорніть у скибочку шинки та закріпіть зубочисткою. Розтопіть в глибокій сковороді 15 гр вершкового масла і 2 ст. ложки оливкової олії. Обсмажте шматочки з усіх боків до золотистого кольору. Додайте сіль і перець за смаком. Покладіть 1 гілочку естрагону, накрийте кришкою і смажте на повільному вогні близько 25 хвилин, періодично перевертаючи.

Готове м’ясо вийміть зі сковороди і поставте в тепле місце. У сковорідку налийте 1 стакан білого вина, додайте 1 кубик курячого бульйону, розчиненого у 300 мл води, 1 ст ложку вершків, 1 гілочку естрагону, сіль і перець. Перемішати і варити 2 хвилини, потім покладіть в соус шматочки кролика, закрийте кришкою і продовжуйте готувати ще 5 хвилин.

У якості гарніру добре підійде відварений рис.

Інші Рецепти