• на 4 особи

  • Час підготовки:

  • 45 хвилин

  • Час приготування:

  • 12 хвилин

Асорті з Індика

Інгредієнти:

  • 400г філе  індички
  • 1 жовтий перець
  • 1 червоний перець
  • 1 кабачок
  • 6 ст ложок оливкової олії
  • 3 ст ложки лимонного соку
  • 2 ст ложки нарізаного базиліка
  • 1 зубчик нарізаного часнику
  • сіль і мелений перець

Приготування:

  1. Приготувати маринад .
  2. В мисці змішати оливкову олію, лимон, часник та базилік. Сіль і перець додати за смаком.
  3. Порізати грудинку індички і перець кубиками по 5 см.
  4. Розрізати кабачок на смуги, так щоб загорнути кожен шматок м’яса.
  5. Опустити перець в киплячу воду на кілька секунд.
  6. Надіти на шампури 1 шматочок м’яса загорнутий в кабачок , 1 шматочок жовтого і червоного солодкого перцю.
  7. Покласти шампури на блюдо, полити маринадом і залишити протягом 40 хвилин.
  8. Розігріти гриль, перш ніж викласти на нього шампури з індичкою.

На гарнір рекомендується подати відварений рис

Інші Рецепти