• на 4 особи

  • Час підготовки:

  • 15 хвилин

  • Час приготування:

  • 1 година 15 хвилин

Філе Індика

Інгредієнти:

  • 500г  філе індички
  • 300г шпинату
  • 250 мл вершків
  • 1 зубчик часнику
  • 1 цибуля-шалот
  • 1 Цибулина
  • 2 ст. ложки  олії
  • 1 ст. ложка гірчиці
  • сіль перець

Приготування:

  1. Розігріти духовку до 180 ° C.
  2. Нарізати м’ясо по довжині і відбити його.
  3. Помити і покласти шпинат в 0,5 л киплячої підсоленої води і запарювати протягом 10 хвилин.
  4. Злити воду.
  5. Очистити і дрібно нарізати часник і цибулю-шалот.
  6. Обсмажити їх в невеликій кількості олії.
  7. Додати шпинат, вершки, сіль і перець.
  8. Тушкувати 5 хвилин, потім дати охолонути.
  9. Намазати м’ясо гірчицею і покласти в нього начинку зі шпинату. Перев’язати м’ясо мотузкою, щоб вийшов гарний рулет
  10. Запікати протягом 1 години, постійно поливаючи соком.

Дати рулету охолонути. Подавати розрізаним на шматочки з помідорами чері.

Інші Рецепти