• на 4 особи

  • Час підготовки:

  • 25 хвилин

  • Час приготування:

  • 40 хвилин

Асорті з Індика

Інгредієнти:

  • біле м’ясо індички у формі рулету (800 г)
  • 8 шматочків тонко нарізаної свіжої грудинки
  • 600г мандаринів
  • 1 лимон
  • 250 мл білого порто
  • 200 мл курячого бульйону
  • 1 щіпка кайенського перцю
  • 50г вершкового масла

Приготування:

  1. Обернути рулет з індички тонкими шматочками бекону і перев’язати товстою ниткою.
  2. Розігріти духовку до 220 ° C.
  3. Обсмажити рулет на вершковому маслі в глибокій сковороді протягом 10 хв. Помістити його у форму для випічки
  4. У ту ж сковороду налити 250 мл білого порто, бульйон і додати кайенський перець.
  5. Вилити цей соус в форму для випічки. Поставити в духовку на 30 хвилин, поливаючи індичку час від часу.
  6. Два мандарини залишити для прикраси, інші очистити від цедри.
  7. Проварити цедру в киплячій воді протягом 2 хв.
  8. Віджати сік з очищених мандаринів. Додати лимонний сік і червоний перець.
  9. Випарити половину на сильному вогні. Додати вершкове масло і подрібнену цедру. Дати загуснути. Розрізати м’ясо  на 10 рівних частин.
  10. Прикрасити порізаними кружальцями мандаринів і полити приготовленим соусом.

Рекомендується подавати з рисом

Інші Рецепти