• на 3 особи

  • Час підготовки:

  • 15 хвилин

  • Час приготування:

  • 25 хвилин

Задня ніжка кроліка

Інгредієнти:

  • 3 ніжки кролика
  • 75 г вершкового масла
  • 3 зубчики часнику
  • 4 ст. ложки нарізаної свіжої зелені (петрушка, чебрець, зелена цибуля)
  • 125 г хлібної м’якушки
  • 3 ст. ложки гірчиці
  • 750 г маленьких печериць

Приготування:

Розігріти духовку до 210°C.

Змішати 75 г м’якого вершкового масла, 3 зубчики часнику, 4 ст. ложки нарізаної свіжої зелені (петрушки, чебреця, зеленої цибулі), 125 г м’якушки хліба, 3 ст. ложки гірчиці, 1 щіпку крупної солі і перцю.

Намазати ніжки цією сумішшю і відкласти в сторону.

У форму для запікання налити 1 столову ложку оливкової олії і покласти 750 г маленьких печериць, попередньо промитих і висушених.

На гриби викласти ніжки кролика і зверху покласти залишки суміші з м’якушкою.

Поставити форму в духовку і запікати протягом 25-30 хв.

Інші Рецепти