• на 2 особи

  • Час підготовки:

  • 5 хвилин

  • Час приготування:

  • 40 хвилин

Задня ніжка кроліка

Інгредієнти:

  • 2 ніжки кролика
  • 200 мл курячого бульйону
  • 1 чайна ложка білого перцю
  • 1 зубчик часнику
  • 2 ст. ложки рідкого меду
  • 2 ст. ложки соєвого соусу
  • Спеції: кориця, мускатний горіх, гвоздика і чорний перець

Приготування:

На сковороді розтопити 15 гр вершкового масла і 2 ст. ложки оливкової олії. Обсмажити ніжки кролика по 5 хв з кожного боку,  злегка підсолити. Потім додати 200 мл курячого бульйону, 2 чайні ложки білого перцю і 1 зубчик подрібненого часнику. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні близько 30 хвилин, регулярно перевертаючи м’ясо.

Приготувати соус з 2 ст. ложок меду і 2 ст. ложок соєвого соусу.

Викласти м’ясо на блюдо, полити соусом і додати дві щіпки суміші спецій: кориці, мускатного горіха, гвоздики і чорного перцю.

Це блюдо можна подавати з рисом, посипати м’ясо пелюстками мигдалю або подрібненим арахісом і фісташками.

Інші Рецепти