• на 2 особи

  • Час підготовки:

  • 10 хвилин

  • Час приготування:

  • 40 хвилин

Задня ніжка кроліка

Інгредієнти:

  • 2 ніжки кролика
  • 100 мл червоного вина
  • 15 штук чорносливу
  • 2 цибулини шалот
  • 1 гілочка свіжого чебрецю
  • 50 мл коньяку
  • 150 мл вершків
  • 1 кубик курячого бульйону

Приготування:

У маленьку каструлю налити 100 мл червоного вина і додати 15шт чорносливу. Варити на маленькому вогні доки вино не випарується.

Тим часом на сковороді розтопити 20 г вершкового масла, додати 2 ст. ложки оливкової олії, дрібно нарізану цибулю-шалот, 1 гілочку чебрецю.  Додати ніжки кролика і обсмажувати їх протягом 5 хв з кожного боку. Посолити і поперчити. Потім залити 50 мл коньяку і додати чорнослив у вині.

Накрити кришкою і готувати 30 хвилин на повільному вогні.

Додати 150 мл свіжих вершків і 1 попередньо подрібленний кубик курячого бульйону.

Якщо необхідно, в процесі приготування можна додати трохи води.

Дати настоятися і подавати гарячим.

Рекомендовано подавати з пастою, а саме з Тальятелле.

Інші Рецепти