• на 2 особи

  • Час підготовки:

  • 10 хвилин

  • Час приготування:

  • 35 хвилин

Задні ніжки кроліка

Інгредієнти:

  • 2 ніжки кролика
  • 1/2 чайної ложки бальзамічного оцту
  • 1 баклажан
  • 1 кулька моцарелли
  • Трави (базилік, зелена цибуля …)

Приготування:

Розігріти духовку до 210°C.

У сковороді розтопити 30 гр вершкового масла і додати ½ чайної ложки бальзамічного оцту. Намазати ніжки кролика цією сумішшю.

Поставити в духовку і випікати приблизно 10 хв.

Тим часом, нарізати кружечками товщиною близько 1 см моцареллу і баклажан.

Покласти інгредієнти навколо ніжок і додати 1/2 склянки води. Додати сіль і перець за смаком і продовжувати запікати від 20 до 25 хв, поливаючи і перевертаючи шматочки за необхідності.

Перед подачею посипати страву сезонною зеленню (базилік, зелена цибуля, …).

На гарнір можна подати оладки з цукіні або смажені кабачки з кедровими горішками і родзинками.


Інші Рецепти