• на 4 особи

  • Час підготовки:

  • 20 хвилин

  • Час приготування:

  • 1 година

Домашня курка

Інгредієнти:

  • 1 домашня курочка (близько 1,5 кг)
  •  4 великі цибулини
  •  2 столові ложки  томатної пасти
  •  750 мл консервованих помідорів у власному соку
  •  250 мл білого вина
  •  Оливкова олія
  •  1 гілочка чебрецю
  •  1 гілочка розмарину
  •   Сіль і перець

Приготування:

Нарізати курку  шматочками, посолити і поперчити. Обсмажити м’ясо в сотейнику на оливковій олії, до золотисто-коричневого кольору. Зменшити вогонь і додати дрібно нарізану цибулю. Пасерувати до золотистого кольору.

Додати консервовані помідори, нарізані кубиками, і трави.

Накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні 30 хвилин. Додати біле вино, томатну пасту і готувати ще близько тридцяти хвилин.

Інші Рецепти