• на 2 особи

  • Час підготовки:

  • 15 хвилин

  • Час приготування:

  • 20 хвилин

Тушка домашнього курча

Інгредієнти:

  • 1 курча (450 г)
  •  Гірчиця
  •  Прованські трави
  •  Молоко
  •  Жирні вершки

Приготування:

Покласти  курча на  дошку.

Гострим ножем  розрізати його на дві половинки,  не дорізаючи до кінця.

Розкласти на дошці і відбити.

З двох сторін змастити курча  гірчицею і  прованськими травами.

На дно форми для запікання слід налити трохи молока, покласти курча і поставити на  10 хв в духовку, розігріти  до 200 °С. Вийняти курча з духовки, перевернути, в форму додати молоко і знову помістити в духовку на 10 хв. Виконати цю процедуру двічі.

Поки курча смажиться, підготувати овочі для гарніру. Рекомендовано обсмажити на маслі стручкову  квасолю і подати з відвареною картоплею.

Дістати курча з духовки і поставити в тепле місце. Приготуйте соус: в отриманий при смаженні сік   додати 1 столову ложку європейської гірчиці і вершки, перемішати і підігріти.

Розрізати курча на дві частини, розкласти по тарілках, додати гарнір та соус.

Інші Рецепти