• на 4 особи

  • Час підготовки:

  • 30 хвилин

  • Час приготування:

  • 1 година

Тушка домашнього курча

Інгредієнти:

  • 2 курчат по 600 г кожне
  • 1 стакан нарізаного кропу
  • 1 стакан нарізаної петрушки
  • 1 стакан панірувальних сухарів
  • 100г м’якого вершкового масла
  • сіль і перець
  • 800 г картоплі для гарніру

Приготування:

Добре натерти курчат  з зовнішньої і внутрішньої сторони сіллю і перцем за годину до готування.

Підготувати начинку з трав, панірувальних сухарів, масла, солі і перцю.

Очистити картоплю.

Розігріти духовку до 200 ° С. Нафарширувати курчат начинкою з трав, викласти навколо картоплю і поставити в духовку на 1 годину. Час від часу поливати курчат розтопленим маслом, яке утворюється під час готування та  перевертати картоплю.

Перед подачею розрізати курчат на 2 частини і викласти навколо картоплю.

Інші Рецепти