• на 4 особи

  • Час підготовки:

  • 5 хвилин

  • Час приготування:

  • 25 хвилин

Продукти з кроліка

Інгредієнти:

  • спинка кролика (4 шматочки)
  • 2 цибулі-шалот
  • 4 маленьких кабачки
  • цедра 1 апельсина
  • 2 зубчики часнику
  • 12 помідорів черрі
  • 1 стакан сухого білого вина
  • Свіжа м’ята

Приготування:

У скороварку покласти цибулю-шалот, шматочки кролика, 2 ст. ложки оливкової олії і 20 г вершкового масла. Готувати, поки не підрум’яниться. Додати сіль і перець за смаком і трохи води.

4 кабачки нарізати тонкими скибочками, покласти в скороварку, додати апельсинову цедру, 2 очищених зубчика часнику, 12 помідорів черрі, розрізаних навпіл і 1 стакан білого сухого вина. Змішайте і закрийте скороварку. Приблизний час приготування – 20 хв

Викладіть все на блюдо і посипте свіжим листям м’яти.

Ви можете подати цю страву з макаронними виробами або з селерою. Для цього на сковороді обсмажити стебла селери на вершковому маслі. Потім додати 1 чайну ложку нарізаної петрушки, сіль і перець. Приправити соком 1/2 лимона.

Інші Рецепти