• на 3 особи

  • Час підготовки:

  • 10 хвилин

  • Час приготування:

  • 35 хвилин

Тушка кроліка

Інгредієнти:

  • половина тушки кролика розрізана на шматочки
  • 1 нарізана середня цибулина
  • 1 нарізаний зубчик часнику
  • 1 чайна ложка  приправи каррі
  • 500 г помідорів
  • 1 ст ложка лимонного соку
  • 1 ст ложка нарізаного свіжого чебрецю
  • 2 щіпки меленого перцю
  • 2 ст. ложки родзинок
  • 2 ст. ложки пелюсток мигдалю

Приготування:

Обсмажити шматочки кролика до золотистого кольору по 5 хв. з кожного боку у 3-х столових ложках рослинного масла, після чого викласти їх на блюдо.

У тій же сковороді обсмажити 1 нарізану цибулину середньої величини, 1 нарізаний зубчик часнику і 1 столову ложку приправи каррі.

Додати 500 грамів стиглих помідорів, очищених від насіння і нарізаних шматочками, 1 столову ложку лимонного соку, 1 столову ложку дрібно нарізаного свіжого чебрецю і 2 щіпки меленого перцю. Потім додати кролика і тушкувати протягом 25 хв.

Прикрасити блюдо двома столовими ложками родзинок, попередньо замоченими протягом години в холодній воді і добре віджатими. Посипати двома столовими ложками пелюсток підсмаженого мигдалю.

Рекомендовано подавати з рисом, приправленим каррі.

Інші Рецепти