• на 6 особи

  • Час підготовки:

  • 5 хвилин

  • Час приготування:

  • 25 хвилин

Інгредієнти:

  • 1 кролик
  • 7 зубчиків часнику
  • 40 г вершкового масла
  • 2 моркви
  • 1 стебло селери
  • 1 гілочка чебрецю
  • 10 гілочок петрушки
  • 2 склянки сухого білого вина
  • 1 ст ложка гірчиці

Приготування:

Розігріти духовку протягом 10 хв. приблизно до 240°C.

Вийняти печінку з тушки кролика.

У сотейник покласти 3 подрібнених зубчики часнику і злегка обсмажити в 40 г вершкового масла. Додати печінку, сіль, перець і теж злегка обсмажити. Печінку вийняти і відкласти.

В той же сотейник додати 2 моркви, нарізаної тонкими смужками, 1 стебло селери, нарізане шматочками, 1 гілочку чебрецю і петрушки. Змішати і залити 2 склянками сухого білого вина.

Залишити на повільному вогні на 10 хв.

Помістіть кролика у форму для випічки. Нашпигуйте його 4 зубчиками часнику, розрізаними навпіл, а потім натріть  гірчицею, сіллю і перцем. Покладіть у форму моркву і селеру та полийте приготованим соусом.

Випікати близько 40 хв.

Регулярно поливати кролика підливою у процесі приготування.

Додати печінку за 5 хвилин до готовності

Інші Рецепти