• на 4 особи

  • Час підготовки:

  • 40 хвилин

  • Час приготування:

  • 30 хвилин

Ескалоп, філе Індика

Інгредієнти:

  • 500 г філе індички
  • 550 г моркви
  • 300г кореня селери
  • 15 г вершкового масла
  • Для соусу:
  • 1 знежирений йогурт
  • 1 ст. ложка лимонного соку
  • 0,5 чайної ложки гірчиці Діжон
  • 2 ст. ложки подрібненої зелені
  • Сіль та перець

Приготування:

  1. Очистити моркву і селеру і нарізати дуже тонкими скибочками за допомогою овочерізки.
  2. Завантажити половину овочів в пароварку і покласти зверху індичку, порізану шматочками. Накрити індичку рештою овочів.
  3. Додати сіль і перець, покласти вершкове масло, накрити кришкою і варити 30 хвилин.
  4. В окремому посуді збити всі інгредієнти для соусу. Налити його в соусник і охолодити.

Подавати з гарячою стравою

Інші Рецепти