• на 6 осіб

  • Час підготовки:

  • 30 хвилин

  • Час приготування:

  • 45 хвилин

Ескалоп, філе Індика

Інгредієнти:

  • 500 г пасти
  • 1 цибулина
  • 100 г печериць
  • 200 г філе індички
  • соус бешамель
  • тертий сир Грюйєр

Приготування:

  1. Розігріти духовку до 180 ° C.
  2. Порізати цибулю і обсмажити в оливковій олії. Додайти гриби.
  3. Порізати філе індички на невеликі шматочки і обсмажити їх до золотистого кольору разом з грибами та цибулею.
  4. Відварити макаронні вироби в киплячій підсоленій воді, потім відкинути на друшляк.
  5. У форму для випічки, покласти макарони, цибулю і індичку, і залити білим соусом Бешамель.
  6. Посипати тертим сиром і запікати близько 45 хвилин, доки страва не зарум’яниться
Інші Рецепти