• на 6 осіб

  • Час підготовки:

  • 30 хвилин

  • Час приготування:

  • 30 хвилин

Ескалоп, філе Індика

Інгредієнти:

  • Філе індички 900 г з розрахунку 150г на 1 порцію
  • Червонокачанна капуста: 2 маленьких качани
  • 2 цибулини
  • 150г родзинок
  • 500 мл курячого бульйону
  • 100г масла
  • сіль, перець

Приготування:

  1. Покласти родзинки в миску і налити теплої води.
  2. Нарізати цибулю.
  3. Помити і нарізати капусту.
  4. Розтопити 40г вершкового масла в сковороді або сотейнику.
  5. Додати цибулю і обсмажити до світло-золотистого кольору.
  6. Потім додати капусту, ізюм, сіль, перець і залити все це курячим бульйоном.
  7. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні протягом 20 хвилин, періодично помішуючи.
  8. На маслі обсмажити шматочки індички протягом 10 хвилин до золотистого кольору.
  9. При подачі до столу розкласти капусту на тарілки і покласти зверху філе індички.
Інші Рецепти