• на 4 особи

  • Час підготовки:

  • 30 хвилин

  • Час приготування:

  • 30 хвилин

Ескалоп, філе Індика

Інгредієнти:

  • 400г філе індички
  • 1 червоний перець
  • 1 жовтий перець
  • 500 г вареної червоної квасолі
  • 2 цибулини
  • 1 зубчик часнику
  • 1  пучок з трьох трав: петрушки, чебрецю і лаврового листа
  • кмин
  • 2 ст  ложки оливкової олії
  • 3 гілочки петрушки
  • перець

Приготування:

  1. Очистити і нарізати цибулю та часник. Нагріти оливкову олію в глибокій сковороді. Обсмажити цибулю з часником протягом 5 хвилин до золотистого кольору.
  2. Вимити і нарізати перець.
  3. Нарізати філе індички шматочками.
  4. Додати м’ясо і перець в сковороду. Перемішати і накрити кришкою. Тушкувати на повільному вогні протягом 20 хвилин, регулярно помішуючи. Тоді додайте червону квасолю, зелень і кмин. Тушкувати ще 10 хвилин на слабкому вогні.
  5. Подавати в гарячому вигляді, посипати подрібненою зеленню петрушки.
Інші Рецепти