• на 4 особи

  • Час підготовки:

  • 15 хвилин

  • Час приготування:

  • 8 хвилин

Ескалоп, філе Індика

Інгредієнти:

  • 4 ескалопа
  • ½ нарізаною цибулини
  • ½ нарізаного червоного перцю
  • 2 ст. ложки томатного пюре
  • 2 нарізаних кабачка
  • 1 нарізаний зубчик часнику
  • 1 щіпка перцю
  • 1 щіпка паприки
  • 1 ст ложка оливкової олії
  • сіль

Приготування:

Налити в сотейник оливкове масло і обсмажити ескалопи близько 2 хвилин з кожного боку. Вийняти і покласти в тепле місце.

У сотейник покласти часник, цибулю, перець, кабачки і томатне пюре. Сіль додати за смаком.

Готувати протягом 8 хвилин, накривши кришкою.

Подати ескалопи, приправивши їх дрібкою перцю і паприки.

Інші Рецепти